Just Meet JAZZ and GIN
Zondagmiddag 12 november van 13.00 tot 16.00 uur, bent u van harte welkom om te genieten van heerlijke Gin-tonic combinaties, heerlijke bites en fijne muziek. Wanneer u aansluitend reserveert voor het diner, dan heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een 3-gangen menu met de aantrekkelijke prijs van €22,50 p.p. U kunt hiervoor uitsluitend via info@just-meet.nl reserveren, met in de onderwerpregel: Jazz and Gin + diner.

ACTIE! Tot het einde van het jaar hebben we een mooie aanbieding voor u: Warner Edwards Dry Gin met sinaasappel en nootmuskaat, voor een speciale prijs: €6,50

Wist u dat wij meer dan 100 soorten Gin op de kaart hebben staan? En dat wij op aanvraag ook een gin-proeverij voor u kunnen organiseren? Meer weten? Mail ons je vraag onder vermelding van ‘gin-proeverij’.

Just Meet Dinnerparty
Natuurlijk serveren we naast ‘Het beste vlees van Leiden’, ook heerlijke vis en vegetarische gerechten. En… onze desserts zijn echt overheerlijk! Bekijk onze nieuwe menukaart?

Herkent u het nog? Ja! Ook dit is Just Meet…
Linnen op tafel, fonkelende glazen, feestelijk ingedekt. Voor uw speciale feest, diner, partij, private dining. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor in uw agenda:
Wij zijn geopend op kerstavond, maar eerste en tweede kerstdag gesloten. Ook 31 december, 1 en 2 januari sluiten we de deuren voor een korte break. Hou ook onze Facebook pagina in de gaten, dan blijft u up to date geïnformeerd!