JUST MEET, steaks & wine.

Luis Nunes Vicente en George Jasper hebben in april 2015 , in dit prachtige historische pand aan de Breestraat 18, hun droomzaak geopend. Een restaurant waar je terecht kunt voor een mooie steak, een goed glas wijn, een heerlijke lunch of een pittig aperitief.

Samen, ontmoeten, ambitieus, goed, ontspannen, kwaliteit, duurzaam, gezellig, lekker, stoer en eerlijk. Zomaar een paar woorden die weergeven waar ‘Just Meet’ voor staat.

Goddelijke dranken en gerijpt vlees
Een restaurant met een goed aanbod van vlees en mooie wijnen. George de gepassioneerde kok met oog voor kwalitatief goede en eerlijke producten zoals mooi gerijpt rundvlees en Luis de allesziende gastheer met een uitgebreide kennis van wijnen en andere goddelijke dranken. Ervaring in het horecavak hebben de heren onder andere opgedaan bij Restaurant Savelberg, Brasserie NL, Fouquet in Den Haag, De Zwethheul en andere gerenommeerde restaurants in onze regio.

Vriendelijk en eerlijk
JUST MEET. Een restaurant met een naam die speels verwijst naar ontmoeten en vlees.
Een restaurant waar gasten zich kunnen ontspannen onder het genot van een mooi glas wijn en waar zij genieten een goed en eerlijk stuk vlees. Natuurlijk staat er daarnaast voor iedere smaak iets lekkers op de kaart. Alles voor een vriendelijke, eerlijke prijs en voor iedereen toegankelijk.